Reacties op Babylief-producten
Regelmatig ontvangen we enthousiaste reacties op de Babylief-producten. Een paar van deze reacties lees je hieronder.

Bewondering
Even een woord van bewondering. Per toeval ben ik op jullie site terechtgekomen en na het luisteren naar de tracks kan ik alleen maar uitspreken dat jullie mijn hart geraakt hebben. Precies de juiste melodielijn, precies de juiste lieve woordjes en de juiste klank. Je voelt gewoon dat de liedjes vol liefde zijn geschreven. Echt, mijn complimenten! Daar mijn lieve kleine engel vorig jaar in mijn buik is overleden, maakt het ook emoties los. Heel bijzonder. Als ik ooit weer een wondertje in mijn buik mag dragen, dan kom ik zeker terug om een cd bij jullie te bestellen!
Groet, Mascha

Ontroerd
De 1e cd ken ik via buurvrouw, de 1e keer dat ik luisterde was ik wel ontroerd door de lieve teksten. Fijne muziek, mijn baby slaapt er lekker op.
Groet Simone

Intens
Schitterend! Nu pas heb ik hier geen woorden voor nu ik een kleine meid heb! Nu weet ik hoe intens die gevoelens zijn.

Huilen
Vorig jaar voor kerst heb ik het dagboek van mijn man gekregen. Ik zat toen in het eerste trimester van de zwangerschap van ons eerste kindje en was erg misselijk. Het dagboek gaf iedere week weer iets om naar uit te kijken en ik vond het geweldig! Ik wist dat ik de cd's ook moest hebben. Onze zoon is nu 4 maanden oud en eindelijk heb ik er 1 aangeschaft. Toen ik de cd in de winkel ging luisteren kon ik niet ophouden met huilen... ieder nummer, iedere zin raakte weer een gevoelige snaar. En nu nog, ik draai de cd vaak en iedere keer weer komen de tranen naar boven. Kortom het is allemaal prachtig! God zegene jullie hiervoor!

 


Boek
Beste Mirella, ik ben 14 weken zwanger van ons derde kindje en wil je bedanken voor het prachtige boek; babylief, het is hartstikke mooi en dan vooral de aanvullingen vanuit de Bijbel en de gebeden! Hartelijke groet van Prisca

Echt geweldig
Ik heb het Babylief zwangerschapsdagboek al een tijdje in gebruik en vind 'em echt geweldig! Nu heb ik achterin het boek een enorm mooie tekening gezien van een pasgeboren babytje in 2 handen geborgen (van God). Voor mijn tweede zoon had ik een, door een kennis, getekende afbeelding ook in 2 handen met het levend water wat uit 'je binnenste' vloeit, erg mooi. Bedankt!

Doop
Dank je voor de mooie cd. Deel 2 hebben we vorig jaar gekregen toen onze zoon net was geboren. In de moeilijke tijd die volgde met veel ziekenhuis opnames van onze zoon en de depressie van mijn vrouw hebben we de cd erg vaak gedraaid. Het gaf ook een stukje rust voor onze zoon, bij alle pijn die hij in het begin had.
Bij de doop van onze zoon hebben we 1 van de nummers van de cd gezongen in de dienst (ben even de naam van het nummer kwijt, maar het ging over dat we hem nog zoveel willen leren over bloemen, over de zon die onze aarde mag verwarmen). Mijn vrouw had de gitaar grepen opgeschreven en we hebben gezongen toen hij werd binnen gedragen.!